Італійська закуска – маринований сир

Італійська закуска – маринований сир – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ми любимо готувати їжу на торжество, особливо на “ульот” йдуть італійські вечері.

Пропоную приготувати мариновану сир. Це дуже хороша закуска, щоб їсти її на самоті)).

Покроковий рецепт

• Розрізати вершковий сир навпіл навпіл. Нарізати кожну
половину на часточки, товщиною приблизно 0,5 см. Те ж саме проробити з білим сиром Чеддер.

• На сервірувальній тарілці укласти сир кільцем, чергуючи чеддер і вершкові сирні скибочки. В центр викладіть оливки, маслини.

• У невеликій мисці змішати оцет, олію, порізану петрушку, базилік і подрібнений часник.Сбрызныть приготованою сумішшю маслини і сири.

• Посипте зверху дрібно нарізаною перчиком чилі (можна маринований або сушений)

• Тепер поставте сири в прохолодне місце (краще на ніч), укривши їх плівкою (щоб не обвітрилися).

• Подавати сирний делікатес смачно з скибочками багета.