Йогуртовий торт зі смородиною

Йогуртовий торт зі смородиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Желатин замочити холодною водою на 50-60 хвилин. Кількість води беріть мінімальне, але так щоб желатин все-таки набух.


2. Йогуртовий торт у нас буде за типом чізкейку, тому спочатку робимо основу для йогуртовій маси. Яйця збиваємо з 50 грамами цукру міксером до збільшення маси в два рази. Маса повинна стати білою. Всипаємо горіхову борошно і акуратно розмішуємо.


3. Форму застеляємо пекарським папером, виливаємо тісто у форму і ставимо в попередньо розігріту духовку (180 градусів) на 25-30 хвилин. З-за горіховою борошна корж на виходить красивого шоколадного кольору. Даємо коржу охолонути.


4. В цей час готуємо йогуртову масу. В чаші комбайна змішати йогурт, цукор, що залишився (100 гр.) і смородину. Я смородину кинула цілком, але якщо ви не любите, коли в кремі трапляються шматочки ягід і кісточки, то перетріть смородину через сито або спеціальну насадку для комбайна.

5. Набряклий желатин розтопити на вогні. Ввести в йогуртову масу і добре перемішати. Можна це зробити в тій же чаші комбайна. Вилити смородиново-йогуртову масу на горіховий бісквіт і поставити в холодильник до застигання. У мене це зайняло 3 години. Приголомшливо смачний і яскравий йогуртовий торт готовий до вживання!


6. Приголомшливо смачний і яскравий йогуртовий торт готовий до вживання!