Що може бути смачніше, молоденьких кабачків, фаршированих м’ясом і овочами. А якщо присипати сиром? Мм-мм-м. Пробуємо приготувати.

Інгредієнти
| кабачки – 3 середніх | |
| оливкової олії – 2 чайні ложки | |
| цибулина – 1 головка | |
| часнику – 1 зубчик | |
| яловичий фарш – 300 г | |
| помідор, нарізаний кубиками – 1 шт. | |
| нарізаний болгарський перець – 1 шт. | |
| соус марінара – 1/2 склянки | |
| італійської приправи – 1 1/2 чайної ложки | |
| перець мелений – 1/4 чайної ложки | |
| сир моцарелла – 1 чашка |
Як приготувати Кабачки, фаршировані фаршем і овочами під сирною скоринкою
Сторінка: 1 2
