Любителям запечених страв сподобаються фаршировані кабачки з начинкою з овочів і фаршу.
Покроковий рецепт
Фарш для начинки роблять з сиру і сметани, взятих по 100 г, 2 стебел селери, моркви і великої цибулини. Потрібно також сіль і мелений перець, баночка кукурудзи, пісне масло.
Овочі потрібно промити, очистити, дрібно нарізати і обсмажити на сковорідці з олією. Потім сковороду знімають з вогню, додають фарш і трохи соусу маринары. Підсолюють, посипають перцем, італійськими травами, перемішують.
Молоді кабачки середнього розміру розрізують навпіл, виймають серцевину (Якщо кабачки підготувати заздалегідь, то серцевину овоча можна дрібненько порізати і протушкувати з фаршем, для начинки). Приготованою раніше сумішшю фарширують кабачкові “човники” і розкладають їх на промазанном маслом деко або у формі.
Присипають все сиром, зеленню.
Випікають фаршировані кабачки близько 25 хвилин або поки кабачок не стане м’яким і сир не стане пузыристым.