Цим рецептом я користуюсь не перший рік, і завжди виходить дуже смачно. Найголовніше – цей рецепт дозволяє приготувати кабачки в клярі дуже швидко, що є важливим плюсом.
Інгредієнти
невеликий кабачок – 1 шт | |
борошно – 300 гр | |
яйце – 2 шт | |
сіль – за смаком | |
спеції – за смаком |
З настанням осені з’являється можливість їсти власно вирощені овочі. І часом важко придумати, що ж з них приготувати. Кабачки в клярі – дуже хороше рішення. Вони смачні, ситні, низькокалорійні і дуже ароматні.
Покроковий рецепт
Кабачок вимити, просушити і нарізати кільцями товщиною близько 1 см Вирізати м’яку серединку (не обов’язково).
В одну глибоку тарілку розбиваємо яйце, трохи збиває, додаємо до нього сіль та інші спеції і знову перемішуємо (так само можна додати зелень). В іншу тарілку насипає борошно.
Кабачкове кільце кладеться в тарілку зі збитим яйцем і мачає в нього з обох сторін.
Потім, кабачок обвалюється в борошні з двох сторін. Після цього, кабачок смажиться на розпеченій сковороді з невеликою кількістю масла, поки не стане м’яким і на ньому не з’явиться золотава скоринка.
Приємного апетиту!