Кабачкова ікра для ледачих

Кабачкова ікра для ледачих – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кабачки почистити, молоді чистити не обов’язково і порізати на кружечки. Якщо кабачки великого розміру розрізаємо їх на 2 або 4 частини.

Моркву почистити і порізати на кружечки. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Змішати кабачки, моркву і цибулю. Додати чорний мелений перець, сіль, масло і перемішати.

В рукав для запікання складаємо овочі, в рукаві робимо дірочки. Ставимо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 1 годину.

Після закінчення години викладаємо овочі в салатник, до них додаємо домашній томат, залишаємо на деякий час, щоб овочі трохи охололи, зливаємо отриману рідину.

За допомогою блендера подрібнюємо овочі. Перекладаємо в банку. Ікра готова, приємного апетиту!