Калакукко – фінський рибний пиріг

Калакукко – фінський рибний пиріг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фінська кухня славиться безліччю страв. У цій статті мова піде про такий національний фінському блюді, як Калакукко. Крім того, ця стаття розповість про те, як приготувати це блюдо, що відноситься до фінської національної кухні.

Начинкою Калакукко служать риба і сало, а за формою нагадує пиріг велику буханець житнього хліба. Цей пиріг дуже ситний і смачний, тому вважається, що оптимальний час подачі страви – це час обіду, тому що Калакукко великого розміру і, крім того, в ньому міститься все, що необхідно для ситного прийому їжі.

Готувати цей рибний пиріг із салом зовсім нескладно, але запікається він довго, близько 4-5 годин.

Покроковий рецепт