.

Інгредієнти
| Для канапе помідорна човен «Kaprize»: | |
| Помідори – . | |
| Листя салату – . | |
| Маслини – . | |
| Сир Моцарелла – міні | |
| Соус “Песто” – . | |
| Для канапе з креветками: | |
| Огірки – . | |
| Креветки королівські | |
| Листя салату – . | |
| Маслини – . |
Як приготувати Канапе “Помідорна човен Kaprize” і канапе з креветками
.
Покроковий рецепт

На кожну помідорну «човник» викласти по листку салату.

Увіткнути шпажку в помідорну «човник».

Креветки кинути в киплячу підсолену воду, варити 2 хвилини, злити воду, остудити, почистити (хвостик залишити). На канапе надіти креветку і маслину.

Перед подачею моцарелу полити соусом Песто. Соус можна купити готовий, а можна легко приготувати вдома. Подивіться як приготувати соус Песто.
Виходять дуже святкові канапе!
Приємного апетиту!
