Капустяний салат з селерою і кукурудзою

Капустяний салат з селерою і кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першою подрібнити капусту. З качана видаляємо верхні листочки, тонко шаткуємо білокачанну ножем. Можна використовувати і спеціальну терку. Капустяну нарізку перекладаємо в миску, трохи приправляємо сіллю і мнемо руками для соковитості.

Промиваємо свіжий огірочок. Нарізаємо його у формі тонкої соломки. Якщо огіркова кожурка не гірчить, її можна не зрізати. Викладаємо нарізку з огірка в миску до соковитої капусті.

Морквину для капустяного салату подрібнити за допомогою терки.

А стебло селери наріжемо дрібними шматочками.

Кукурудзу спочатку відкидаємо на сито, щоб з неї злилася зайва рідина, а потім перекладаємо зерна в миску до інгредієнтів.

Ще трохи досолює овочеві інгредієнти салату і заправляємо оливковою олією.

Перемішуємо інгредієнти подрібнені з кукурудзою.

Смачний легкий капустяний салат з селерою і кукурудзою готовий! Приємного всім перекусу!