Першою подрібнити капусту. З качана видаляємо верхні листочки, тонко шаткуємо білокачанну ножем. Можна використовувати і спеціальну терку. Капустяну нарізку перекладаємо в миску, трохи приправляємо сіллю і мнемо руками для соковитості.
Промиваємо свіжий огірочок. Нарізаємо його у формі тонкої соломки. Якщо огіркова кожурка не гірчить, її можна не зрізати. Викладаємо нарізку з огірка в миску до соковитої капусті.
Морквину для капустяного салату подрібнити за допомогою терки.
А стебло селери наріжемо дрібними шматочками.
Кукурудзу спочатку відкидаємо на сито, щоб з неї злилася зайва рідина, а потім перекладаємо зерна в миску до інгредієнтів.
Ще трохи досолює овочеві інгредієнти салату і заправляємо оливковою олією.
Перемішуємо інгредієнти подрібнені з кукурудзою.
Смачний легкий капустяний салат з селерою і кукурудзою готовий! Приємного всім перекусу!