Карась, фарширований овочами, запечена в духовці

Карась, фарширований овочами, запечений в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У нас сьогодні в меню – фарширований карась. Рибка запікається в духовці разом з пассированным цибулею і морквою.

Інгредієнти

Карась – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Масло рослинне – 40 мл
Сіль – за смаком
Перець мелений чорний – за смаком
Майонез – 3 ст. л.

Як приготувати Карась, фарширований овочами, запечена в духовці

Для приготування фаршированого карася нам потрібно жароміцний форма для запікання. А на початковому етапі готування – сковорідка для пасерування овочів. Для фарширування візьмемо моркву і цибулю. Овочі подрібнити, обсмажимо, а потім начиним ними черевця карасів. Подробиці – у нас в описі.

Покроковий рецепт

Для рецепту беремо дрібних карасів.

Очищаємо рибку від луски, використовуючи ножик, потрошимо. Обов’язково видаліть чорну плівку всередині черевця, оскільки вона гірчить. Підготовлену рибу натерти сіллю і меленим перцем зовні і всередині теж. Приберіть поки карасів в сторону, щоб приступити до приготування начинки.

Очищаємо моркву і ріпчасту цибулю. Морквину для начинки натираємо, а ось лук наріжемо у формі півкілець.

На сковороді прогріваємо рослинне масло, а потім у нього переправляємо овочі. Тушкуємо овочі до м’якості, а потім трохи охолоджуємо.

Підготовленою начинкою фаршируємо карасів, укладаючи її всередину черевця.

Нафаршированих карасиків поміщаємо в змащену маслом форму для запікання. Зверху карасів змащуємо майонезом.

Відправляємо нафаршированих карасів в духовку на 35 хвилин (температура – 210 градусів).

Карасі, фаршировані цибулею та морквою, в духовці готові! Приємного апетиту!