Карпаччо з червоного буряка

Карпаччо з червоного буряка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Неймовірно смачне свіже овочеве блюдо для літа!

Покроковий рецепт

Беремо холодну варену буряк і нарізаємо її тоненькими кружальцями. Я завжди купую готову, можна купити сиру, тоді додавайте 2 години на приготування, плюс час щоб повністю остудити (буряк повинна бути холодною) плюс чистка

Викладаємо на тарілку листя салату і зверху кружечки буряків так, щоб вони не сильно перекривали один одного

Солимо дрібною сіллю і посипаємо кунжутом

Добре заправляємо оливковою олією

Вичавлюємо зверху лимон і посипаємо дрібно нарубаної петрушкою і м’ятою

Прикрашаємо лимоном і можна подавати на стіл! Поєднання солі, лимона і м’яти з солодкістю буряків вас приємно здивує. Просто, але геніально! Пробуйте!