Філе риби просто тане у роті. Дуже смачно.
Інгредієнти
Філе білої риби – 500 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Помідори у власному соку – 3-4 шт. | |
Перець чилі зелений – 2 стручки | |
Кокосове молоко – 200 мл | |
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Кінза – невеликий пучок | |
Перець чилі мелений – 1/2 чайної ложки | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Кумін мелений – 1/2 їдальні ложки | |
Кардамон мелений – 1/2 їдальні ложки | |
Куркума – 1 столова ложка | |
Корінь імбиру – 50 гр. | |
Часник – 3 зубчики | |
Винний оцет – 3 столові ложки |
Страва не дуже складне в приготуванні, витрат часу особливо не потребує.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування каррі з філе білої риби.
У блендер скласти перець чилі мелений, коріандр, кумін, кардамон, часник, імбир, куркуму, оцет і перемолоти в пасту.
На середньому вогні розігріти олію, додати порізаний півкільцями цибулю. Обсмажити до золотистого кольору.
Додати пасту, перемішати і обсмажити близько 3 хвилин.
Влити кокосове молоко, перемішати.
Додати перець чилі цілий і порізані на кілька частин помідори. Довести до кипіння, проварити 5-7 хвилин, посолити. Соус готовий.
Філе риби порізати і скласти в горщик, залити соусом, посипати порізаної кінзою. Поставити в холодну духовку, включити її на 200 градусів. Готувати близько 30 хвилин.
Блюдо готове. Традиційно в Індії його подають з відвареною рисом. Приємного апетиту!