Філе риби просто тане у роті. Дуже смачно.

Інгредієнти
| Філе білої риби – 500 гр. | |
| Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
| Помідори у власному соку – 3-4 шт. | |
| Перець чилі зелений – 2 стручки | |
| Кокосове молоко – 200 мл | |
| Рослинна олія – 2 столові ложки | |
| Сіль – за смаком | |
| Кінза – невеликий пучок | |
| Перець чилі мелений – 1/2 чайної ложки | |
| Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
| Кумін мелений – 1/2 їдальні ложки | |
| Кардамон мелений – 1/2 їдальні ложки | |
| Куркума – 1 столова ложка | |
| Корінь імбиру – 50 гр. | |
| Часник – 3 зубчики | |
| Винний оцет – 3 столові ложки |
Як приготувати Каррі з філе білої риби
Сторінка: 1 2
