Картопля печена з печерицями

Картопля печена з печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля печена з печерицями

Інгредієнти

Картопля – 1,5 кг
Печериці – 500 гр.
Часник – 1 головка
Коріандр – 1 ч. л.
Перець чорний – 1 ч. л.
Куркума – 1 ст. л.
Каррі – 2 ч. л.
Сіль – за смаком
Масло рослинне – 30 мл

Як приготувати печена Картопля з шампіньйонами

Картопля – наше все. Що тільки ми з неї не робимо – смажимо, варимо, печемо, фаршируємо, робимо вафлі, млинці і багато іншого. Я пропоную свій варіант печеного картоплі – з печерицями.

Покроковий рецепт

1. Картоплю помити, очистити і нарізати великими шматками.

2. Печериці добре промити, протерти насухо і розрізати на чотири частини.

3. На дно форми налити рослинне масло. Всипати картопля, печериці, видавити часник. Всипати всі приправи, долити чашку води.

4. Добре перемішати.

5. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Через 15 хвилин знизити температуру до 180 градусів і запікати 35-40 хвилин до готовності. Час від часу перемішуйте.

6. Подавайте до столу. Приємного до столу!