Картопля печена з печерицями
Інгредієнти
Картопля – 1,5 кг | |
Печериці – 500 гр. | |
Часник – 1 головка | |
Коріандр – 1 ч. л. | |
Перець чорний – 1 ч. л. | |
Куркума – 1 ст. л. | |
Каррі – 2 ч. л. | |
Сіль – за смаком | |
Масло рослинне – 30 мл |
Картопля – наше все. Що тільки ми з неї не робимо – смажимо, варимо, печемо, фаршируємо, робимо вафлі, млинці і багато іншого. Я пропоную свій варіант печеного картоплі – з печерицями.
Покроковий рецепт
1. Картоплю помити, очистити і нарізати великими шматками.
2. Печериці добре промити, протерти насухо і розрізати на чотири частини.
3. На дно форми налити рослинне масло. Всипати картопля, печериці, видавити часник. Всипати всі приправи, долити чашку води.
4. Добре перемішати.
5. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Через 15 хвилин знизити температуру до 180 градусів і запікати 35-40 хвилин до готовності. Час від часу перемішуйте.
6. Подавайте до столу. Приємного до столу!