Картопля по-селянськи, запечений

Картопля по-селянськи, запечений – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прянощі і сіль додаються за смаком. Можна додати ще якоїсь сушеної трави..

Покроковий рецепт

Картоплю миємо, чистимо, ріжемо на часточки. Бажано, щоб шматочки вийшли однакового розміру.

Змішуємо у великій чашці 1-2 ложки оливкової або рослинного масла, мелений перець (за бажанням), за смаком сіль, паприку, трохи каррі. Все перемішуємо і закидаємо в цю чашку картоплю. Заважаємо, щоб масло з прянощами обгорнула картопля з усіх боків.

Тепер в іншу чашку насипати панірувальних сухарів. Обвалюємо картоплю в панірувальних сухарях.

Після викладаємо підготовлену картоплю в форму, выстеленную пергаментним папером. Якщо картоплі багато (ви готуєте на свято для великої кількості народу), викладіть картоплю просто на деко.

Ставимо форму в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо до готовності.

Подаємо картопляні часточки з будь-яким м’ясом або рибою. Їсти краще всього відразу, гарячим. Приємного апетиту!