Печеня з картоплі і свіжої капусти з беконом
Інгредієнти
Бекон – 100г | |
Картопля – 4шт | |
Цибуля – 1шт | |
Морква – 1шт | |
Сіль і приправи – за смаком | |
Капуста білоголова свіжа – 1/2 невеликого вилка | |
Масло – для смаження |
Страва готується швидко і нескладно.
Покроковий рецепт
Бекон ріжемо на дрібні шматочки, перекладаємо у велику сковороду з маслом і смажимо до рум’яності.
Овочі (які треба) чистимо, потім моєму. Картоплю нарізаємо кубиками, моркву можна дрібно натерти на тертці або нарізати тонкими півкільцями. Цибулю нарізаємо.
Свіжу капусту шаткуємо.
До бекону додаємо цибулю і моркву, смажимо 2-3 хвилини. Потім додаємо картоплю, тушкуємо 15-20 хвилин, до готовності картоплі.
Тепер додаємо нашатковану капусту, тушкуємо ще 10 хвилин., періодично помішуючи лопаткою. Далі солимо і перчимо за смаком. Можна додати будь-які прянощі.
Подаємо ароматну тушковану картоплю з капустою в глибокій тарілці.