Картопля тушкована з куркою і вешенками

Картопля тушкована з куркою і вешенками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гасити картопля ми будемо окремо від курки і овочів, щоб не втратити унікальність смаку.

Інгредієнти

Картопля – 6
Куряча грудка – 300 гр
Цибуля – 1
Морква – 1
Томат – 1
Болгарський перець – 1
Гриби гливи – 1

Як приготувати Картопля тушкована з куркою і вешенками

На диво, картопля як і куряча грудка вважається дієтичним продуктом. У 100 гр картоплі міститься 80 калорій.

Покроковий рецепт

Грудку потрібно промити і обсушити. Овочі миємо й чистимо.

Картоплю нарізаємо кубиками 1.5×1 см
Курячу грудку і гливи я ріжу кубиками 1×1
Цибулю півкільцями і ще навпіл
Моркву і болгарський перець мені подобається шаткувати брусочками
Помідори ріжемо часточками
Болгарський перець і томати у мене нарізані і заморожені
Можете використовувати свіжі.

Окремо обсмажуємо на рослинному маслі підсолену курячу грудку і гриби. Місця вони займають багато, тому чекаємо поки віддадуть зайву воду і ми зможемо додати інші овочі.

Картопля тушкуємо в мультиварці 20 хв, або в каструлі. Нарізану картоплю заливаємо водою, щоб він опинився в рідини, сіль і спеції за смаком.

Коли курка з грибами випустить сік, додаємо в сковороду залишилися овочі: морква, цибуля, помідор і болгарський перець. Тушкувати до готовності грибів. На це йде хвилин 20.

Коли картопля і овочі майже готові, їх потрібно змішати. Можна відправити у каструлю з режимом смаження на 15 хв, каструлю або замішати в сковороді на той же час. Вийшло дуже смачне дієтичне блюдо. За бажанням можна додати часник і зелень. Приємного апетиту.