Гасити картопля ми будемо окремо від курки і овочів, щоб не втратити унікальність смаку.
Інгредієнти
Картопля – 6 | |
Куряча грудка – 300 гр | |
Цибуля – 1 | |
Морква – 1 | |
Томат – 1 | |
Болгарський перець – 1 | |
Гриби гливи – 1 |
На диво, картопля як і куряча грудка вважається дієтичним продуктом. У 100 гр картоплі міститься 80 калорій.
Покроковий рецепт
Грудку потрібно промити і обсушити. Овочі миємо й чистимо.
Картоплю нарізаємо кубиками 1.5×1 см
Курячу грудку і гливи я ріжу кубиками 1×1
Цибулю півкільцями і ще навпіл
Моркву і болгарський перець мені подобається шаткувати брусочками
Помідори ріжемо часточками
Болгарський перець і томати у мене нарізані і заморожені
Можете використовувати свіжі.
Окремо обсмажуємо на рослинному маслі підсолену курячу грудку і гриби. Місця вони займають багато, тому чекаємо поки віддадуть зайву воду і ми зможемо додати інші овочі.
Картопля тушкуємо в мультиварці 20 хв, або в каструлі. Нарізану картоплю заливаємо водою, щоб він опинився в рідини, сіль і спеції за смаком.
Коли курка з грибами випустить сік, додаємо в сковороду залишилися овочі: морква, цибуля, помідор і болгарський перець. Тушкувати до готовності грибів. На це йде хвилин 20.
Коли картопля і овочі майже готові, їх потрібно змішати. Можна відправити у каструлю з режимом смаження на 15 хв, каструлю або замішати в сковороді на той же час. Вийшло дуже смачне дієтичне блюдо. За бажанням можна додати часник і зелень. Приємного апетиту.