Отже, потрібна кількість картопляних бульб досить добре, з щіткою, промиваємо під проточною водою. Перекладаємо картопельку на обробну поверхню і кожен бульба розрізаємо або навпіл, або на чотири частини залежно від розміру плоду.
Викладаємо картопляну нарізку в миску відповідного розміру. Підсипаємо спеції: паприку солодку мелену, куркуму, суміш пряних трав. Кидаємо щіпку солі за смаком.
Вливаємо маслечко (ми використовували доступне і затребуване соняшникова, підійде і оливкову).
Часник перед додаванням до інгредієнтів очищаємо, пропускаємо через прес.
Перемішуємо добре картопляну нарізку зі спеціями. Викладаємо заготовку на деко, який рекомендується застелити спеціальної кулінарної (пекарської) папером.
Запікаємо картопельку як в Макдональдсі 30 хвилин при температурному режимі в 200 градусів.
Подаємо з улюбленим соусом. Приємного і смачного перекусу!