Отже, для рецепта відбираємо незіпсовані картопляні плоди. Промиваємо під холодною водою, очищаємо від шкірки.
Далі бульби перекладаємо на обробну поверхню, нарізаємо у формі кухлем товщиною не більше 5 мм
Свіже сало нарізаємо тонкими шматочками.
Починаємо формувати блюдо для запікання. На шматок фольги викладаємо по черзі картопляний гурток і шматочок сала.
Картопля з салом присипаємо спеціями, збризкуємо рослинним маслом.
Картоплю акуратно загортаємо у фольгу. Аналогічним чином поступаємо з іншими бульбами.
Відправляємо картопля з салом у фользі в духовку. Запікаємо в два етапи: перший – при температурі 200 градусів 20 хвилин, другий – при температурі 170 градусів 25 хвилин.
Подати запечену картоплю з салом можна з зеленню або овочами. Приємного перекусу всім!