Картопля, запечена у фользі з салом

Картопля, запечена у фользі з салом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, для рецепта відбираємо незіпсовані картопляні плоди. Промиваємо під холодною водою, очищаємо від шкірки.

Далі бульби перекладаємо на обробну поверхню, нарізаємо у формі кухлем товщиною не більше 5 мм

Свіже сало нарізаємо тонкими шматочками.

Починаємо формувати блюдо для запікання. На шматок фольги викладаємо по черзі картопляний гурток і шматочок сала.

Картопля з салом присипаємо спеціями, збризкуємо рослинним маслом.

Картоплю акуратно загортаємо у фольгу. Аналогічним чином поступаємо з іншими бульбами.

Відправляємо картопля з салом у фользі в духовку. Запікаємо в два етапи: перший – при температурі 200 градусів 20 хвилин, другий – при температурі 170 градусів 25 хвилин.

Подати запечену картоплю з салом можна з зеленню або овочами. Приємного перекусу всім!