Дуже смачне поєднання картоплі, яблук, м’яса і трав дають дивовижний смак.
Інгредієнти
Грудинка копчена – 50 гр | |
Часник – 3 зубчики | |
Картопля – 3 шт | |
Яйце – 1 | |
Яблуко – 1 | |
Цибуля шалот – 2 | |
Оливкова олія – 3 ст. ложки | |
Мелена паприка – 1 ст. ложка | |
Перець чорний мелений – 1 ст. ложка | |
Темьян – 2-3 гілочки | |
Сир пармезан – За смаком | |
Сіль – За смаком |
А ви коли-небудь чули про картопляної бабці? Дуже смачне поєднання картоплі з м’ясом і яблуком. Гостроти смаку додають часник, перчик, паприка; все це розбавляється смаком темьяна.
Ну що? Приступимо до приготування.
Для початку дізнаємося, наскільки це позначиться на нашій фігурі, і скільки часу займе ця смакота.
Готується 60 хвилин; калорійність (на 100 г) – 171 ккал.
Покроковий рецепт
Моєму картопля, обсушуємо і обертаємо фольгою для готування. Запікати треба 40-45 хвилин при температурі 200 градусів. Тепер очистимо і натремо картоплю.
Візьмемо яблуко. Разрежем його на чотири частини, видалити насіння і натремо. Візьмемо часник і натремо його.
Грудинку і цибулю ми наріжемо дрібними кубиками і обсмажимо.
В чистій чаші змішуємо картоплю, часник і яблуко; збиваємо яйце, посолити і додамо чебрець, паприку і перець. Тепер нам потрібно перемішати все це до стану фаршу.
Змастимо форму маслом, після чого викладемо в неї масу. Запікати протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Готове.