Картопляна бабка

Картопляна бабка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачне поєднання картоплі, яблук, м’яса і трав дають дивовижний смак.

Інгредієнти

Грудинка копчена – 50 гр
Часник – 3 зубчики
Картопля – 3 шт
Яйце – 1
Яблуко – 1
Цибуля шалот – 2
Оливкова олія – 3 ст. ложки
Мелена паприка – 1 ст. ложка
Перець чорний мелений – 1 ст. ложка
Темьян – 2-3 гілочки
Сир пармезан – За смаком
Сіль – За смаком

Як приготувати Картопляна бабка

А ви коли-небудь чули про картопляної бабці? Дуже смачне поєднання картоплі з м’ясом і яблуком. Гостроти смаку додають часник, перчик, паприка; все це розбавляється смаком темьяна.
Ну що? Приступимо до приготування.
Для початку дізнаємося, наскільки це позначиться на нашій фігурі, і скільки часу займе ця смакота.
Готується 60 хвилин; калорійність (на 100 г) – 171 ккал.

Покроковий рецепт

Моєму картопля, обсушуємо і обертаємо фольгою для готування. Запікати треба 40-45 хвилин при температурі 200 градусів. Тепер очистимо і натремо картоплю.

Візьмемо яблуко. Разрежем його на чотири частини, видалити насіння і натремо. Візьмемо часник і натремо його.
Грудинку і цибулю ми наріжемо дрібними кубиками і обсмажимо.

В чистій чаші змішуємо картоплю, часник і яблуко; збиваємо яйце, посолити і додамо чебрець, паприку і перець. Тепер нам потрібно перемішати все це до стану фаршу.

Змастимо форму маслом, після чого викладемо в неї масу. Запікати протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Готове.