Незвично, цікаво і смачно.
Інгредієнти
Інгредієнти для пюре: | |
Картопля – . | |
вершкове масло – . | |
куряче яйце – . | |
сіль – . | |
Інгредієнти для соусу | |
Томатна паста – . | |
цибуля – . | |
морква – . | |
спеції – . | |
Для подачі | |
Половинка від шкаралупи курячого яйця . | |
горілка – . | |
готові відбивні, курка, котлети, риба – все за смаком |
Незвичайний рецепт картопляного пюре.
Покроковий рецепт
Очистити картоплю і відварити до повної готовності. Додати вершкове масло і ретельно розім’яти товкачиком. Додати сире яйце, сіль і знову перемішати до утворення однорідної маси без грудочок. Дуже важливо яйце розбити акуратно, щоб зберегти половинку для «вулкана».
Обсмажити цибулю і моркву. Додати томатну пасту, щіпку солі і цукру, спеції (все це – справа смаку). Долити води і трохи протушкувати.
Пюре викласти на блюдо високою гіркою. Розкласти у підстави «вулкана» шматочки м’яса, птиці або риби. Зверху полити томатним соусом з морквою і цибулею (це буде «лава»). Половинку шкаралупи вдавити в центр пюре, формуючи «кратер». Виходить прекрасне друге блюдо.
Подача:
У кімнаті, де очікують гості, потрібно вимкнути світло.
Потім наповнити «кратер» міцним алкоголем. Підпалити і урочисто внести «вулкан», дивуючи гостей.