Картопляне пюре «Вулкан»

Картопляне пюре «Вулкан» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Незвично, цікаво і смачно.

Інгредієнти

Інгредієнти для пюре:
Картопля – .
вершкове масло – .
куряче яйце – .
сіль – .
Інгредієнти для соусу
Томатна паста – .
цибуля – .
морква – .
спеції – .
Для подачі
Половинка від шкаралупи курячого яйця .
горілка – .
готові відбивні, курка, котлети, риба – все за смаком

Як приготувати Картопляне пюре «Вулкан»

Незвичайний рецепт картопляного пюре.

Покроковий рецепт

Очистити картоплю і відварити до повної готовності. Додати вершкове масло і ретельно розім’яти товкачиком. Додати сире яйце, сіль і знову перемішати до утворення однорідної маси без грудочок. Дуже важливо яйце розбити акуратно, щоб зберегти половинку для «вулкана».

Обсмажити цибулю і моркву. Додати томатну пасту, щіпку солі і цукру, спеції (все це – справа смаку). Долити води і трохи протушкувати.

Пюре викласти на блюдо високою гіркою. Розкласти у підстави «вулкана» шматочки м’яса, птиці або риби. Зверху полити томатним соусом з морквою і цибулею (це буде «лава»). Половинку шкаралупи вдавити в центр пюре, формуючи «кратер». Виходить прекрасне друге блюдо.

Подача:

У кімнаті, де очікують гості, потрібно вимкнути світло.

Потім наповнити «кратер» міцним алкоголем. Підпалити і урочисто внести «вулкан», дивуючи гостей.