Картопляне пюре «Вулкан»

Картопляне пюре «Вулкан» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Незвичайний рецепт картопляного пюре.

Покроковий рецепт

Очистити картоплю і відварити до повної готовності. Додати вершкове масло і ретельно розім’яти товкачиком. Додати сире яйце, сіль і знову перемішати до утворення однорідної маси без грудочок. Дуже важливо яйце розбити акуратно, щоб зберегти половинку для «вулкана».

Обсмажити цибулю і моркву. Додати томатну пасту, щіпку солі і цукру, спеції (все це – справа смаку). Долити води і трохи протушкувати.

Пюре викласти на блюдо високою гіркою. Розкласти у підстави «вулкана» шматочки м’яса, птиці або риби. Зверху полити томатним соусом з морквою і цибулею (це буде «лава»). Половинку шкаралупи вдавити в центр пюре, формуючи «кратер». Виходить прекрасне друге блюдо.

Подача:

У кімнаті, де очікують гості, потрібно вимкнути світло.

Потім наповнити «кратер» міцним алкоголем. Підпалити і урочисто внести «вулкан», дивуючи гостей.