Картопляне пюре зі шпинатом і зеленою цибулею

Картопляне пюре зі шпинатом і зеленим цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопляне пюре з зеленню – ароматний і ніжний гарнір до будь-якого основного блюда.

Інгредієнти

Масло вершкове – опціонально
Шпинат – пучок
Жирні вершки – 1 ст. л.
Картопля – 4 шт.
Рослинне масло – опціонально
Цибуля зелена – кілька стебел
Кріп – пару гілочок
Сіль морська – за смаком

Як приготувати Картопляне пюре зі шпинатом і зеленою цибулею

Ароматне і смачне картопляне пюре зі шпинатом відмінно підкреслить рибні страви, а також – м’ясні закуски та овочеві салати. Блюдо виходить ніжним, вершковим і неймовірно апетитний! Готуватися пюре просто і швидко, а результат – приголомшливо смачний і універсальний гарнір.

Покроковий рецепт

Картоплю очистити і гарненько промити. Нарізати коренеплід на кубики, промити і залити чистою водою. Відправити картоплю варитися до готовності, трохи підсолюємо воду.

Шпинат, кріп і зелену цибулю промити. Нарізати компоненти.

Пасерувати зелень на суміші олії – оливкової і вершкового. Не потрібно занадто засмажувати зелень, вона повинна бути м’якою, але не сирий.

Розім’яти варену картоплю в пюре. Додати обжарку з цибулі, шпинату і кропу.

Присмачити пюре жирними вершками або сметаною. Довести пюре до смаку сіллю і перцем і дати настоятися протягом десяти хвилин.

Розкласти картопляне пюре зі шпинатом, кропом і цибулею по тарілках і подавати до столу.

Такий гарнір ідеально поєднується з м’ясними та рибними стравами Приємного апетиту!