Картопляні котлети з грибами (деруни)

Картопляні котлети з грибами (деруни) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт цей мені хвалили не одні знайомі і я теж вирішила його приготувати. Котлетки справді виходять соковитими і цікавими.

Покроковий рецепт

Вівсяні пластівці залити крутим окропом і дати їм набрякнути хвилин 35.

Картоплю натираємо на тертці. Гриби з цибулею дрібно нарізаємо і додати до картоплі в. До них додаємо часник, пропущений через часниковий прес.
Всю отриману масу потрібно добре вимішати, додавши сіль і спеції.
Маса з вівсянки і овочів повинна вийти в’язкою консистенцією, щоб вона легко набиралася на ложку, але при цьому з неї не спадала

Сковорідку розігріти і налити рослинне масло, великою ложкою акуратно викласти масу. З кожного боку на середньому вогні обсмажувати в середньому по одній хвилині. Після чого накриваємо сковорідку кришкою і доготавливаем п’ять хвилин, але вже на самому маленькому вогні. Якщо не доготувати під кришкою, усередині котлети можуть залишитися сирими через картоплі на складі.

Все, готові котлетки. Подавати їх можна з овочевими салатами.
Цей рецепт не просто смачний, він ще і дуже економічний.
Приємного апетиту!