Картопляні зрази з капустою і грибами

Картопляні зрази з капустою та грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні буду готувати зрази з тушкованою капустою та грибами. Це відмінне вегетаріанське блюдо і яке блюдо можна готувати під час посту.

Інгредієнти

Капуста білокачанна – 300 гр
Морква – 2 шт
Гриби (ПЕЧЕРИЦІ) – 200 гр
Картопля – 9-10 шт
Яйця – 2 шт
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Борошно – 150 гр
Олія – 100 мл

Як приготувати Картопляні зрази з капустою і грибами

Зрази – це те блюдо, яке можна їсти гарячим (тільки зі сковороди), залишеному і навіть холодним, як перекус. В будь-якому вигляді вони будуть смачними.
Це картопляні котлети або пиріжки. Для начинки можна використовувати м’ясний фарш, капусту, гриби, відварені яйця з цибулею і т. д.

Покроковий рецепт

Приготавливаю всі інгредієнти.

Нарізаю всі овочі:
Шаткую Капусту тонкими смужками, моркву тру на тертці по-корейськи, гриби ріжу пластинками і ще навпіл, а картоплю для варіння ріжу, як на пюре.

Картопля ставлю варити, як на пюре. Під час варіння підсолюю.


У сотейник наливаю рослинне масло. Першим кладу моркву, даю час потушиться, потім додаю гриби і теж трохи протушую. Капусту закладаю останньою і присаливаю. Тушу на повільному вогні до готовності.

Картопля готовий, користі, додаю яйця і борошно. Начинка (капуста, моркву і гриби) готова. В начинку обов’язково додаю перець, улюблені спеції.

Формую однакові пиріжки і обсмажую на олії з двох сторін.

Подавати можна зі сметаною, майонезом (домашнього приготування) або улюбленим соусом.

Готувати зрази не складно, але їх приготування займає деякий час.
Приготуйте зрази у вихідний день і ваші рідні будуть вам вдячні.
Приємного Вам апетиту.