Картопляний салат із зеленню

Картопляний салат із зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спершу треба добре розігріти сковорідку і розтопити шматочок вершкового масла. Щоб продукт не горів, потрібно додати трохи рослинного масла.

Обсмажити на маленькому вогні дрібно нарубану петрушку, зелений часник і молода цибуля.

Кропиву обшпарити окропом і нарізати. Додати до зелені. Обсмажувати компоненти кілька хвилин.

Картоплю нарізати на дольки і промити. Залити водою і заздалегідь відварити в підсоленій воді, після чого злити всю зайву рідину. Додати коренеплід у сковорідку. Присмачити все інгредієнти меленим перцем, сіллю за смаком і спеціями, за бажанням. Ідеально підійде куркума, карі або розмарин.

Гарячий картопля з зеленню викласти на тарілку. До картоплі можна додати шинку, рубані мисливські ковбаски або томати.

Страву необхідно подавати гарячим. Приємного апетиту!