Картопляний суп з салямі, солоними огірочками та яйцем

Картопляний суп з салямі, солоними огірочками і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з салямі, солоними огірочками і яйцем – прекрасний варіант ситного обіду

Інгредієнти

Картопля – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Яйця – 3 шт.
Мариновані огірки – 3 шт.
Ковбаса салямі – 300 г

Як приготувати Картопляний суп з салямі, солоними огірочками та яйцем

З дитинства нас привчили, що потрібно обов’язково їсти першу страву на обід – суп або борщ. І досі в ресторанах на бізнес-ланч подають якесь перше блюдо. І вдома ми постійно готуємо супи. Адже без них ми не можемо уявити повноцінний обід.

Покроковий рецепт

1. Картоплю і цибулю помити, почистити і нарізати кубиками.


2. Мариновані огірки нарізати спочатку кружечками, а потім четвертинками. Ковбасу салямі нарізати кубиками.

3. Яйця відварити до готовності. Відсудити і також нарізати кубиками.

4. Налити воду в каструлю (десь 6 літрів). Всипати картоплю, довести до кипіння і зняти піну. Потім всипати огірки і ковбасу. Посолити і поперчити. Коли суп готовий всипати яйця і проварити ще 10 хвилин.