Суп з салямі, солоними огірочками і яйцем – прекрасний варіант ситного обіду
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Яйця – 3 шт. | |
Мариновані огірки – 3 шт. | |
Ковбаса салямі – 300 г |
З дитинства нас привчили, що потрібно обов’язково їсти першу страву на обід – суп або борщ. І досі в ресторанах на бізнес-ланч подають якесь перше блюдо. І вдома ми постійно готуємо супи. Адже без них ми не можемо уявити повноцінний обід.
Покроковий рецепт
1. Картоплю і цибулю помити, почистити і нарізати кубиками.
2. Мариновані огірки нарізати спочатку кружечками, а потім четвертинками. Ковбасу салямі нарізати кубиками.
3. Яйця відварити до готовності. Відсудити і також нарізати кубиками.
4. Налити воду в каструлю (десь 6 літрів). Всипати картоплю, довести до кипіння і зняти піну. Потім всипати огірки і ковбасу. Посолити і поперчити. Коли суп готовий всипати яйця і проварити ще 10 хвилин.