Кільця кальмарів у клярі

Кільця кальмарів у клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кільця кальмарів – відмінна закуска до пивній вечірці.
Кляр можна зробити на свій смак, додати сметану, майонез, пиво…

Якщо зробити кляр рідкіше, вийдуть повітряні й хрусткі кільця.
Якщо ж погустіше, то кальмар вийде в пористому тесті.

Якщо ви використовуєте білок, вводите його безпосередньо перед приготуванням кальмарів.
Якщо тісто готується без білків, краще приготувати його заздалегідь. Воно постоїть годинку при кімнатній температурі, тісто втратить еластичність і буде краще прилипати до кальмару. До того ж таке тісто не усохне при смаженні.

Покроковий рецепт