Класичний борщ з яловичиною

Класичний борщ з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У каструлю кладемо м’ясо, заливаємо холодною водою і ставимо на сильний вогонь до закипання. Потім вогонь зменшуємо, щоб не кипіло сильно. Варимо хвилин 30.




Одночасно готуємо заправку. На сковороду наливаємо трохи олії. Цибулю ріжемо четвертинками кілець або як Вам подобається. Висипаємо в сковороду. Морква ріжемо кубиками або тремо на тертці. Додаємо до цибулі. Туди ж відправляємо порізаний кубиками помідор. Все обсмажуємо 5 хвилин. Буряк подрібнюємо або ріжемо як любите. І додаємо до овочів. Закриваємо кришкою і обсмажуємо майже до готовності хвилин 15.


Капусту нарізаємо кубиками або соломкою і відправляємо в бульйон, варимо хвилин 10.


Сковороду прибираємо з вогню. Готуємо картоплю: миємо, чистимо, нарізаємо маленькими кубиками або так як Вам подобається. І відправляємо в каструлю. Варимо ще хвилин 10.


Додаємо заправку в каструлю. Солимо, перчимо, кладемо лавровий лист. Даємо трохи побулькать пару хвилин. Вимикаємо. Додаємо зелень. Даємо трохи настоятися 10 хвилин. Подаємо зі сметаною. Приємного апетиту!