Кокосовий торт Рафаелло з лікерною просоченням

Кокосовий торт Рафаелло з лікерною просоченням – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цим божественним кулінарним пишністю можна здивувати всі гостей, присутніх за столом на святі. У ньому божественно абсолютно все: коржі, начиння, прикраси… Від одного тільки виду зростає бажання його спробувати. А що говорити про начинку! Ніжна, вона змусити розтанути навіть не самих великих любителів солодкого… І він обов’язково всім запам’ятається. А готувати його захочеться і знову, і знову, настільки він прекрасний.

Чудово те, що його дуже легко приготувати насправді. Він не такий складний, як це може здатися з першого разу! І торт назавжди залишить відчуття щастя, радості і свята. Так що не треба думати, треба готувати!
Кілька кроків приготування торта “Рафаелло” з лікерною просоченням.

Час приготування – півтори години (без просочення)
Кількість приготованих порцій – 8 (мінімум).

Покроковий рецепт