У день народження робила італійську вечірку і готувала тільки італійські страви ). У меню потрапив рецепт конкильони з грибами і куркою. Подавала у вигляді закуски на великому блюді.Смакота, та й тільки!

Інгредієнти
| Конкильони – 10 шт. (черепашки) | |
| Куряче філе – 1 шт. | |
| Гриби – 6 шт. (печериці середнього розміру) | |
| Сметана – 2 ст. л. | |
| Сіль – щіпка (за смаком) | |
| Приправа для курки | |
| Сир пармезан – 30-40 г | |
| Рослинне масло – для смаження |
У день народження робила італійську вечірку і готувала тільки італійські страви ). У меню потрапив рецепт конкильони з грибами і куркою. Подавала у вигляді закуски на великому блюді. Смакота, та й тільки. Гості були в захваті!
Покроковий рецепт

Гриби і відварене куряче м’ясо дрібно нарізати.

Гриби обсмажити на олії до рум’яного кольору.

Потім висипати на сковорідку м’ясо. Приправити сіллю і каррі, або будь курячої приправою. Додати сметану. Перемішати. Тушкувати 2 хвилини. (Завдяки сметані конкильони не будуть сухими).

Зняти з вогню, залишити остигати.

Конкильони відварити згідно до інструкції на упаковці (злегка не доварив 2-3 хвилини). Остудити. Нафарширувати щільно постигла начинкою. Викласти конкильони в вогнетривке блюдо, зрізами вгору, вистеливши попередньо форму папером.

Натерти сир на дрібній тертці.

Посипати їм рясно конкильони. Запікати вже розігрітій духовці до 200 З 15 -20 хвилин (якщо буде пригорати верх, накрийте його пергаментним папером).

Дістати з духовки, подавати до столу. Приємного апетиту!
