Консервовані огірки

Консервовані огірки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Засолювання огірків досить трудомісткий процес і кожна господиня знає, наскільки важка ця робота, особливо якщо погода стоїть жарка. Але треба пам’ятати, «що влітку вродиться, то взимку згодиться»! Цього літа пропоную вам рецепт засолки огірків на зиму без довгого стояння біля плити ;-). Кисло-солодкий смак цих огірків нагадує мариновані огірочки фірми “Globus”. Раніше, коли соління в магазинах було важко дістати, за цим огірочків всі сходили з розуму :-). Огірочки можна зберігати в квартирі, єдине, кілька годин бажано їх потримати в холодильнику. Готові огірочки через 3 дні, а якщо дуже маленькі – на наступний день. Отже, мариновані огірочки “як магазинні”. Знімайте пробу )).

Примітка: в залежності від літражу змінюйте кількість оцту і солі/цукру.
На 600 гр банку– 30 мл оцту 9% (у столовій ложці 15 мл рідини)
На 800 гр банку– 40 мл оцту 9%
На 1 літр. банку – 50 мл оцту 9% (або 1 ч. л. 70% оцтової кислоти)
На 3 літр. банку – 150 мл оцту 9% (або 3 ч. л. 70% оцтової кислоти)
У мене інгредієнти вказані на одну літрову банку.

Покроковий рецепт