Головним секретом є додавання в фарш сметани і м’якушки бородінського хліба. Спробуйте і ви здивуєтеся, на скільки смак буде відрізнятися від всіх тих котлет, що ви пробували раніше!
Інгредієнти
Бородінський хліб – 200гр Проворачиваем через м’ясорубку. | |
Яйце – 1 | |
Сметана – 50гр | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Фарш – 500 гр. свино-яловичий | |
Сухарі панірувальні – 100 гр. |
Пишні і смачні котлети “по дідусевому рецептом можна приготувати легко і швидко. Це улюблене блюдо, яке готував мій дідусь. Не хочеться, щоб цей рецепт канув в лету, тому поспішаю поділитися ним з вами!
Покроковий рецепт
Бородінський хліб проворачиваем через м’ясорубку.
Розбиваємо яйце і додаємо сметану.
Солимо і перчимо.
Перемішуємо всі інгредієнти виделкою або блендером.
Отриману суміш додаємо до свино-яловичого фаршу.
Ретельно вимішуємо фарш руками.
Формуємо котлети, змочуючи руки водою. І обсипаємо їх панірувальними сухарями.
Отримуємо приблизно 16 таких котлет середнього розміру.
Обсмажуємо котлети до золотистої скоринки з двох сторін. Накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь до мінімального. Доводимо до готовності ще 5-8 хвилин.
Подаємо зі сметаною і зеленню.