Рибні котлети-це дуже смачно і корисно. Котлети виходять дуже соковитими. До них можна зварити пюре або рис. Зробити з ними бутерброди.
Покроковий рецепт
Взяти будь-яке рибне філе. У мене була тріска. Пропустити через м’ясорубку. Білий хліб попередньо замочити в молоці. Потім теж пропустити через м’ясорубку разом з цибулею.
Картоплю натерти на дрібній тертці. Додати до фаршу. Посолити, поперчити. Додати яйце. Все добре перемішати.
Сформувати котлети. Смажити на розігрітій сковороді 4-5 хвилин з кожного боку. Якщо фарш вийшов рідкуватий, можна викладати ложкою на сковороду.
Соковиті рибні котлетки готові! Приємного апетиту!