Приготуємо тісто. В окремій ємності змішаємо булгур, манну крупу, 0.5 чайної ложки солі. Заллємо 2 склянками гарячої води. Накриємо кришкою. Залишимо на 20 хвилин.
Відкриємо кришку. Додамо томатну пасту, яйце, борошно, зіру. Ретельно вымешаем тісто. Накриємо плівкою “в контакт”. Відправимо відпочивати в холодильник.
Займемося начинкою. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії. Додаємо фарш, смажимо до готовності.
Нарізаємо петрушку, дробимо арахіс. Змішуємо з фаршем.
Формуємо котлетки. Кладемо на долоню невелику частину тіста (трохи більше волоського горіха в діаметрі).
Пальцями іншої руки рівномірно розподіляємо тісто по долоні.
Викладаємо фарш.
Закриваємо тісто навколо фаршу.
Обсмажуємо з усіх боків у великій кількості рослинного масла.
Вуаля!
Інший варіант – відварити в підсоленій воді (кидати вже в киплячу).
Можна заморозити, залишивши чекати свого зоряного часу.
Приємного апетиту!