Котлети в тісті з булгуру

Котлети в тісті з булгуру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо тісто. В окремій ємності змішаємо булгур, манну крупу, 0.5 чайної ложки солі. Заллємо 2 склянками гарячої води. Накриємо кришкою. Залишимо на 20 хвилин.

Відкриємо кришку. Додамо томатну пасту, яйце, борошно, зіру. Ретельно вымешаем тісто. Накриємо плівкою “в контакт”. Відправимо відпочивати в холодильник.


Займемося начинкою. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії. Додаємо фарш, смажимо до готовності.


Нарізаємо петрушку, дробимо арахіс. Змішуємо з фаршем.

Формуємо котлетки. Кладемо на долоню невелику частину тіста (трохи більше волоського горіха в діаметрі).


Пальцями іншої руки рівномірно розподіляємо тісто по долоні.

Викладаємо фарш.




Закриваємо тісто навколо фаршу.

Обсмажуємо з усіх боків у великій кількості рослинного масла.

Вуаля!

Інший варіант – відварити в підсоленій воді (кидати вже в киплячу).

Можна заморозити, залишивши чекати свого зоряного часу.

Приємного апетиту!