Котлети з гвядины

Котлети з гвядины – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очищаємо цибулю і часник крупно ріжемо, кладемо в миску блендера, туди кладемо м’якушка хліба, нарізаний теж шматочками, всю суміш заливаємо молоком. Подрібнюємо, при необхідності можна додати 2 ст. л. води.

суміш повинна стати однорідною, без великих шматочків, перетворитися на пюре.

Моєму м’ясо ріжемо і відправляємо в миску блендера. Додаємо майонез, соєвий соус кетчуп або томатну пасту. Подрібнюємо хвилини 3, відкриваємо, перемішуємо ложкою і продовжуємо збивати до однорідного фаршу.

Відправляємо фарш в миску з хлібної сумішшю, додаємо яйця, сіль, спеції, дрібно нарізану свіжу зелень і крохмаль. Перемішуємо.

Даємо хвилин 10 фаршу просто постояти, якщо до моменту смаження котлет м’ясна маса рідкувата, можна додати ще трохи крохмалю або просто борошна.

Наливаємо в сковороду масло, чекаємо поки воно добре прогріється, викладаємо фарш у вигляді циліндра, товщиною 1 див, обсмажуємо до готовності. Подаємо з улюбленим гарніром!