Рецепт приготування страви з м’яса індички. Підійде для звичайного і для святкового столу.
Інгредієнти
фарш з індички – 500 гр | |
яйце – 1 шт | |
манка – 2ст.ложки | |
морква – 1 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
сир – 6 ст. ложки | |
вершки – 5ст. ложки | |
кріп – 1 пучок |
Якщо набридли звичайні котлети, можна урізноманітнити їх! Додамо до котлеткам соус! Особливо до речі соус доведеться до котлеткам з птиці. Думаєте занадто складно? Не переживайте! Всього пів години і смачний обід готовий!
Покроковий рецепт
Підготуємо усі наявні у нас інгредієнти. Все що потрібно помити – моєму, все, що почистити – чистимо. На дрібній тертці трьом моркву і цибулю, додаємо у фарш. Потім додаємо яйце, манку, сіль, перчик і все ретельно перемішуємо.
Формуємо з отриманої суміші котлетки довгастої форми. А може бути вам більше подобаються круглі? Все на ваш смак і фантазію!Отримані котлети необхідно обваляти в борошні.
Раскалим сковороду, додаємо в неї олію і перекладаємо наші котлеточки. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Накриваємо кришкою і смажимо на повільному вогні чверть години.
Для приготування соусу вливаємо вершки в сир. Часник і зелень подрібнюємо і додаємо в сирно-вершкову суміш. Солити не обов’язково, так як котлети вже солоні.
Злегка остиглі котлетки поливаємо соусом і дивуємо зголоднілих! Запевняю, ваші домочадці будуть просити добавки! Вийшло ситно, смачно і красиво! А саме головне-швидко!