Котлети з індички під сирно-часниковим соусом

Котлети з індички під сирно-часниковим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо усі наявні у нас інгредієнти. Все що потрібно помити – моєму, все, що почистити – чистимо. На дрібній тертці трьом моркву і цибулю, додаємо у фарш. Потім додаємо яйце, манку, сіль, перчик і все ретельно перемішуємо.

Формуємо з отриманої суміші котлетки довгастої форми. А може бути вам більше подобаються круглі? Все на ваш смак і фантазію!Отримані котлети необхідно обваляти в борошні.

Раскалим сковороду, додаємо в неї олію і перекладаємо наші котлеточки. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Накриваємо кришкою і смажимо на повільному вогні чверть години.

Для приготування соусу вливаємо вершки в сир. Часник і зелень подрібнюємо і додаємо в сирно-вершкову суміш. Солити не обов’язково, так як котлети вже солоні.

Злегка остиглі котлетки поливаємо соусом і дивуємо зголоднілих! Запевняю, ваші домочадці будуть просити добавки! Вийшло ситно, смачно і красиво! А саме головне-швидко!