Не дуже складне в приготуванні блюдо. Інгредієнти легко знайти в магазині або на ринку. Не вимагає витрат часу.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет з нуту.
Нут попередньо замочить на 6-7 годин, потім відварити близько 45 хвилин в злегка підсоленій воді.
Змішати гарам масалу, каррі, куркуму, зіру, чорний кмин і кумін.
Перетерти В блендері коріандр і кардамон.
Додати в блендер відварений нут. Перетерти.
Потім додати цибулю, часник і зелень. Все перетерти.
Додати спеції, сіль і яйце, добре перемішати.
Сформувати котлетки, обваляти їх у борошні з обох сторін і обсмажити на середньому вогні до готовності на сковороді з розігрітим рослинним маслом.
Блюдо готове. Приємного апетиту!