Котлети з нуту

Котлети з нуту – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не дуже складне в приготуванні блюдо. Інгредієнти легко знайти в магазині або на ринку. Не вимагає витрат часу.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет з нуту.

Нут попередньо замочить на 6-7 годин, потім відварити близько 45 хвилин в злегка підсоленій воді.

Змішати гарам масалу, каррі, куркуму, зіру, чорний кмин і кумін.

Перетерти В блендері коріандр і кардамон.

Додати в блендер відварений нут. Перетерти.


Потім додати цибулю, часник і зелень. Все перетерти.

Додати спеції, сіль і яйце, добре перемішати.


Сформувати котлетки, обваляти їх у борошні з обох сторін і обсмажити на середньому вогні до готовності на сковороді з розігрітим рослинним маслом.





Блюдо готове. Приємного апетиту!