Курячий фарш надає цим котлеткам ніжність, а свинина і цибулю надають необхідну соковитість.
Покроковий рецепт
Цибулю чистимо і дрібно ріжемо.
Змішуємо нерезаный цибулю, обидва фаршу, вбиваємо яйце, солимо і перчимо.
Добре вимішуємо.
Формуємо котлетки.
Обвалюємо з двох сторін у борошні.
Укладаємо котлетки на розігріту з рослинною олією сковороду.
Смажимо під кришкою 5-7 хвилин з обох сторін на середньому вогні.
Вливаємо в сковороду з котлетами воду, тушкуємо на маленькому вогні близько 40 хвилин під кришкою.
Подаємо котлети із змішаного курячого і свинячого фаршу до столу. Дуже соковито і ніжно. Приємного апетиту!