Котлетки курино-свинячі

Котлетки курино-свинячі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячий фарш надає цим котлеткам ніжність, а свинина і цибулю надають необхідну соковитість.

Покроковий рецепт

Цибулю чистимо і дрібно ріжемо.

Змішуємо нерезаный цибулю, обидва фаршу, вбиваємо яйце, солимо і перчимо.

Добре вимішуємо.

Формуємо котлетки.

Обвалюємо з двох сторін у борошні.

Укладаємо котлетки на розігріту з рослинною олією сковороду.

Смажимо під кришкою 5-7 хвилин з обох сторін на середньому вогні.

Вливаємо в сковороду з котлетами воду, тушкуємо на маленькому вогні близько 40 хвилин під кришкою.

Подаємо котлети із змішаного курячого і свинячого фаршу до столу. Дуже соковито і ніжно. Приємного апетиту!