Крем-суп з гарбуза з лимоном

Крем-суп з гарбуза з лимоном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крем-суп з гарбуза виходить яскравим і піднімає настрій особливо взимку!

Інгредієнти

Гарбуз – 1 кг
Картопля – 2 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Рослинна олія – 2 ст. л.
Лимон – 1/2 лимона
Сіль – за смаком

Як приготувати Крем-суп з гарбуза з лимоном

Осінь… В цьому році багато вродило гарбуза. Що з нею робити? Спробувала зробити гарбузовий крем-суп, і виявилося це так смачно, так і корисно! Додавши прянощі можна варіювати за смаком, а сметанка додасть ніжність і бархатистість супу-пюре. До того ж і дитині сподобалося! Так що матусі беріть на замітку…

Покроковий рецепт

Очистити гарбуз, нарізати кубиками.

Аналогічного розміру нарізати картоплю. Гарбуз і картоплю відварити до готовності.

Ріпчасту цибулю нарізати і підсмажити на сковорідці на рослинній олії до прозорого кольору.

Всі інгредієнти закинути в блендер, все збити. До супу пюре додати сік лимона за смаком.

У тарілку налити крем-суп. Прикрасити сметаною, часточкою лимона і петрушкою. Приємного апетиту!