Крем-суп з гарбуза виходить яскравим і піднімає настрій особливо взимку!
Інгредієнти
Гарбуз – 1 кг | |
Картопля – 2 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Лимон – 1/2 лимона | |
Сіль – за смаком |
Осінь… В цьому році багато вродило гарбуза. Що з нею робити? Спробувала зробити гарбузовий крем-суп, і виявилося це так смачно, так і корисно! Додавши прянощі можна варіювати за смаком, а сметанка додасть ніжність і бархатистість супу-пюре. До того ж і дитині сподобалося! Так що матусі беріть на замітку…
Покроковий рецепт
Очистити гарбуз, нарізати кубиками.
Аналогічного розміру нарізати картоплю. Гарбуз і картоплю відварити до готовності.
Ріпчасту цибулю нарізати і підсмажити на сковорідці на рослинній олії до прозорого кольору.
Всі інгредієнти закинути в блендер, все збити. До супу пюре додати сік лимона за смаком.
У тарілку налити крем-суп. Прикрасити сметаною, часточкою лимона і петрушкою. Приємного апетиту!