Крем-суп з червоної риби дуже калорійне блюдо здатне замінити і перше і друге.
Інгредієнти
морква – 1 шт | |
картопля – 300 гр | |
філе риби – 300 гр. | |
цибуля – 1шт | |
молоко – 100мл. | |
спеції – 1ч.л |
Суп виходить приємного рожевого кольору з легким рибним ароматом. Рибу для такого супу можна використовувати як заморожені, так і охолоджену. У першому випадку перед тим як починати приготування, рибу необхідно повністю розморозити.
Покроковий рецепт
Очищену рибу необхідно ретельно промити, помістити в каструлю з холодною водою і варити при середній температурі. Коли бульйон закипить, акуратно зняти пінку з поверхні.
Для супу потрібні овочі і спеції. Картоплю і моркву очистити від шкірки і нарізати великими шматочками. Помістити в бульйон до риби і продовжувати варити на середньому вогні. Туди ж додати цибулину, розрізану на дві половинки. Окремо зажарку для такого супу робити не варто, так як за рахунок жирності риби калорій і без того буде достатньо.
Коли картопля готовий суп можна зняти з вогню, дати йому трохи охолонути. В окрему ємність злити частину бульйону. Підігріти половину склянки молока.
Подрібнити рибу і овочі за допомогою блендера до однорідної «кашки».
Додати молоко і трохи бульйону, щоб консистенція була схожа на крем. Поставити на повільний вогонь, додати спеції – сіль, паприку і перець, кріп. Прогріти суп до появи перших пухирців.При подачі можна посипати тертим сиром.