Першим ділом готуємо всі інгредієнти. Нам знадобитися фарш 0,5 кг, в моєму випадку це курино-яловичий. Одна середня цибулина, зубчик часнику, замочений у молоці батон і сіль. Іноді додаю різні спеції, але так як готую для дитини, обмежуюся лише сіллю.
Наступним етапом ми подрібнюємо цибулю, часник і віджатий батон. Я перебила все блендером до однорідної кашки.
Після подрібнення додаємо до нашого фаршу, ретельно перемішуємо і солимо.
Далі починаємо формувати котлетки, я роблю це мокрими руками. Кожну котлету паніруємо в сухарях.
У каструлю наливаємо воду і ставимо контейнер для приготування на пару, в який і викладаємо наші котлети. Вибираємо режим “на пару”, час я виставляю самостійно – це 40 хвилин, закриваємо кришку і чекаємо. Приємного апетиту.