Курино-яловичі котлети на пару

Курино-яловичі котлети на пару – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З тих пір, як спробувала котлети на пару, повністю відмовилася від їх смаження. На пару вони виходять соковитіше, смачніше, ну і звичайно ж корисніше. Готувати їх виявилося набагато простіше, ніж на сковороді. Котлети готую в мультиварці на режимі “пар”, закинула, пішла і повертаюся вже готової порцією. Помітила, що парові, більше розкриваються в плані смакових якостей, особливо якщо експериментувати з різними видами фаршу, будь то яловичий або навіть качиний. Далеко ходити не потрібно, навіть мала доза часнику або іншої приправи, відчувається максимально, смаження ж такі деталі тільки псує або просто вбиває. Головне, що такі котлетки можна без побоювання давати маленькій дитині, і хто стежити за своєю фігурою або здоров’ям, теж може сміливо пробувати це ласощі.

Покроковий рецепт