Тушка курки – 2 кг | |
Середня цибулина – 2 шт. | |
Лимон – 1 шт. | |
Часник – 1 шт. | |
Сіль – 5 грам. | |
Чорний перець – 1/2 чайної ложки | |
Червоний перець – 1/2 чайної ложки | |
Сушений базилік – 1 чайна ложка | |
Кріп – 1 чайна ложка сухого Можна замінити свіжим |
Курка, фарширована цибулею та лимоном. – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Тушка курки – 2 кг | |
Середня цибулина – 2 шт. | |
Лимон – 1 шт. | |
Часник – 1 шт. | |
Сіль – 5 грам. | |
Чорний перець – 1/2 чайної ложки | |
Червоний перець – 1/2 чайної ложки | |
Сушений базилік – 1 чайна ложка | |
Кріп – 1 чайна ложка сухого Можна замінити свіжим |