Не зовсім звичайний варіант приготування курячого філе. Суміш томатної пасти і соєвого соусу додають блюду цікавий смак. Курочка виходить дуже ніжно і соковитою.
Покроковий рецепт
Курячу грудку необхідно порізати поперек волокон на невеликі пластиночки.
На заздалегідь розігріту сковороду вилити олію і розігріти його. На розігріту сковороду слід додати шматочки курячого філе. Посолити і додати дрібку чорного меленого перцю. Варто пам’ятати, що соєвий соус також є солоним. Тушкувати на повільному вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи.
Додати щіпку майорану і три ложки соєвого соусу, гасити ще п’ять хвилин на повільному вогні під кришкою.
Додати чотири столові ложки томатної пасти, перемішати. Тушкувати хвилин п’ять.
Цибулю почистити і порізати на півкільця. Додати нашатковану цибулю в сковороду.
Все ретельно перемішуємо і вливаємо підлогу чашки води, щоб м’ясо краще протушилось і стало ніжніше. Тушкувати під кришкою на повільному вогні протягом 15 хвилин.
Курочку подаю з гречаною кашею. Соус виходить дуже соковитою і апетитною. Приємного апетиту!