Сіль, перець горошком, лавровий лист, карі, сушена петрушка – за смаком. Висипаємо в чашу. Додаємо майонез – три столові ложки і гірчицю – одну чайну ложку. Все перемішуємо.
Беремо курячу грудку, промиваємо, нарізаємо великими шматками.
Викладаємо нарізане м’ясо в маринад, добре перемішуємо і залишаємо приблизно на двадцять хвилин.
Наливаємо рослинне масло в сковороду,добре нагріваємо. Після викладаємо в гаряче масло замариновану курку і смажимо по п’ять хвилин з кожного боку.
Додаємо дві столові ложки борошна, півсклянки води, прикриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин.
Перед подачею на стіл посипаємо свіжою зеленню кропу і петрушки. Приємного апетиту!