Змішати спеції із вином. Залишити на п’ять хвилин настоюватися. Краще всього вибирати сухе вино, трохи солодке.
Курячі грудки промити і висушити. Занурити в маринад і залишити на півгодини. Якщо є час, можна залишити курку у винному маринаді на ніч.
Замариноване м’ясо викласти на лист фольги. Додати листочки лавра. Загорнути курячу грудку в фольгу і відправити в розігріту духову шафу – запікатися близько півгодини при 180 градусах в режимі гриль+вентилятор.
Соковита і ароматна куряча грудка готова! М’ясо дуже ніжне, апетитне і смачне. Куряче філе, приготована за цим рецептом, ідеально поєднується з сальсою, зеленим і солодким соусом чилі.
Така курочка смачна і в гарячому, і в холодному вигляді. Приємного апетиту!