Якщо треба щось швидко приготувати за короткий час, то цей рецепт як раз для такого випадку.
Інгредієнти
куряча печінка – 300 грам | |
цибуля – 1 шт | |
борошно – 2 ст. л. | |
сметана – 2 ст. л. | |
вода – 2,5 склянки | |
гречка – 2 склянки | |
сіль – за смаком |
Любителям курячої печінки цей рецепт присвячується. Вона виходить дуже м’якою і ніжною. Роблю я її з підливкою з борошна і сметани. Також засмажую цибулю, хто не любить цибулю, можна і без нього. Куряча печінка з гречкою – непоганий варіант другої страви на швидку руку.
Покроковий рецепт
Починаємо з того, що нарізаємо печінку шматочками і відправляємо на сковороду.
Цибулю чистимо, нарізаємо і додаємо до печінки. Не забуваємо посолити.
Смажимо на олії до готовності.
Додаємо в сковороду борошно, перемішуємо. І відразу додаємо сметану. Теж перемішуємо.
Потім вливаємо воду і перемішуємо.
Тушкуємо хвилин 10-15 і печінка готова. Подаємо на стіл з гречкою або макаронами.