Куряча печінка з гречкою та овочами

Куряча печінка з гречкою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для любителів страв з використанням курячої печінки пропонується рецепт її приготування разом з овочами і гречаною крупою. Виходить дуже смачно і апетитно!

Інгредієнти

Печінка куряча – 350 гр
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Масло рослинне – 40 мл
Крупа гречана – 1 ст.
Вода – 3 ст.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком

Як приготувати Куряча печінка з гречкою та овочами

Для приготування гречаної каші з курячою печінкою підготуємо потрібні інгредієнти і підходящу за обсягом каструлю. Курячий субпродукт до моменту реалізації рецепта повинен бути вже розморожений. З овочів ми скористаємося звичної морквою і цибулею. На виході куряча печінка, зварена разом з гречаною крупою і овочами, виходить в’язкою, з приємною структурою. Готуйте із задоволенням!

Покроковий рецепт

Очищаємо овочі. Подрібнюємо їх для майбутньої пасерування: морквину ми натремо, цибулю порубаємо шматочками дрібного розміру. У каструлі прогріваємо маслечко. Викладаємо подрібнені овочі, починаємо їх тушити на малому вогні, іноді перемішуючи.

Курячу печінку, промиту і оброблену від прожилок, рекомендується нарізати на шматочки меншого розміру. Викладаємо печінку в каструлю до пассированным овочів.

Тушкуємо печінку разом з морквою і цибулею приблизно 5 хвилин на середньому вогні, періодично перемішуючи.

За цей час добре під холодною водою промиємо гречану крупу, видаливши з неї чорні зернятка попередньо. Перекладаємо підготовлену гречку до печінки. Солимо за смаком, можна приправити перцем.

Вміст заливаємо кип’яченою водою.

Варимо кашу з курячою печінкою до готовності (приблизно 20 хвилин).

Апетитна куряча печінка з гречкою і овочами готова.

Приємного всім перекусу!