Куряче філе, фаршироване сиром

Куряче філе, фаршироване сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе необхідно пробути, потім прибрати з нього рідину. Акуратно надрізати філе з збоку щоб вийшли невеликі кишеньки для сиру. Натерти з усіх боків філе сіллю і паприкою.

До вибору сиру в даному рецепті краще поставитися серйозно. Напівтверді сорти сиру не підійдуть, краще брати хороший твердий сир. Натерти його на дрібній тертці. Наповнити сиром кишеньки і закрити їх за допомогою зубочисток, або «зшити» спеціальними кулінарними нитками.

Викласти філе на деко або у форму для запікання, змастити зверху майонезом і злегка посипати тертим сиром. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на годину.


Дістати готову страву з духовки і дати трохи охолонути. Акуратно прибрати зубочистки або нитки, залежно від того, що використовувалося.