Куряче філе необхідно пробути, потім прибрати з нього рідину. Акуратно надрізати філе з збоку щоб вийшли невеликі кишеньки для сиру. Натерти з усіх боків філе сіллю і паприкою.
До вибору сиру в даному рецепті краще поставитися серйозно. Напівтверді сорти сиру не підійдуть, краще брати хороший твердий сир. Натерти його на дрібній тертці. Наповнити сиром кишеньки і закрити їх за допомогою зубочисток, або «зшити» спеціальними кулінарними нитками.
Викласти філе на деко або у форму для запікання, змастити зверху майонезом і злегка посипати тертим сиром. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на годину.
Дістати готову страву з духовки і дати трохи охолонути. Акуратно прибрати зубочистки або нитки, залежно від того, що використовувалося.